Cégünk már régóta a hazai építkezők kedvenc szakáruháza. Barkács felszereléseink kielégítik a legkényesebb igényeket is. Bútorszerelvények kis- és nagykereskedelme, laminált- és natúr forgácslapok, HDF, MDF, Színfurnéroslapok, OSB, Rétegelt lemezek, Munkalapok, Élzárók.
Új importból, különleges bútorszerelvények széles választékban

Szolgáltatásaink: Bútorlapszabászat, szögvágás, nútolás, élzárás, íves élzárás, CNC megmunkálás, MDF-front rendelés, fuvarszervezés.

“Mert a bizalom kötelez!”

Cégünkről

A Debi Kft. családi vállalkozásként indult 1993-ban. Kezdetben bútorlapszabászattal és bútor-vasalat kereskedelemmel foglalkoztunk. 2002-ben – megtartva és bővítve a korábbi tevékenységi kört – területi képviselőkkel és viszonteladói hálózattal támogatott faipari nagykereskedésként saját importból származó termékek forgalmazását kezdtük el. Jelenleg 3000 m2 es raktárunkban közel 400 különböző bútorszerelvénnyel és vasalattal tudunk azonnal szolgálni.

A kezdetek óta arra törekszünk, hogy ne csak “kiszolgáljuk a vásárlót”, hanem személyes megkereséssel, konzultációval partneri kapcsolatot alakítsunk ki, hogy valóban szolgáltatást tudjunk nyújtani. A kölcsönösség elvén alapuló kommunikáció nyújt lehetőséget a termékpaletta és a szolgáltatás bővítésére. A bővítés minden esetben a szakmai igényességre alapozott kiváló minőségű termékekkel történik. Ennek a törekvésünknek ad biztos hátteret a 2004 óta működő ISO minőségbiztosítási rendszerünk. Érdeklődését és együttműködését tisztelettel köszönjük.